Over mij…

 

Welkom op mijn website.

Ik ben  Ad Vergouwen (1956) te Breda, pianist en dirigent.

Van 1976 tot 1985 volgde ik mijn studies aan het Brabants Conservatorium te Tilburg voor piano, koor- en orkestdirectie.
Ik ben werkzaam bij Factorium Podiumkunsten te Tilburg als pianodocent en daarnaast verleen ik mijn diensten aan enkele koren: Zang en Vriendschap Oisterwijk, Princenhage’s mannenkoor te Breda en het projectkoor Mattheuspassion 2015 te Oosterhout (N-Br) en ben vervangend dirigent bij Dagkoren Amersfoort en Hilversum.
Sinds 2000 ben ik gastdocent aan het Pedagogisch College nr. 1 te Krasnoyarsk (Siberie) en in april 2018 mocht ik uit handen Tatyana Alekseeva het “Certificate of appreciation”in ontvangst nemen, dat mij door het ministerie van Onderwijs en Cultuur in Siberie werd toegekend.

Ook ben ik beschikbaar voor  workshops, samenspelactiviteiten en culturele presentaties.

De gemeente Oisterwijk heeft enkele jaren geleden besloten om met ingang van 1 september 2015 de subsidie aan  Factorium Podiumkunsten te beëindigen en daarmee is er een eind gekomen aan mijn taak als coördinator voor deze locatie.
Daarom ben ik nu beschikbaar voor andere werkzaamheden met voorkeur in de culturele sector.  Ik heb een ruime ervaring, werk doelgericht, beschik over een groot netwerk en ben altijd bereid nadere uitleg te geven.
Mochten er mensen zijn die voor mij een tip/aanbod hebben, al dan niet in de culturele sector, ik zie uw reacties heel graag tegemoet.

Graag zie ik uw feedback tegemoet of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.
Ad Vergouwen,

Email: a.vergouwen@icloud.com
advergouwen@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s