Over mij…

Welkom op mijn website.

Ik ben  Ad Vergouwen (1956) te Breda, pianist en dirigent.

Van 1976 tot 1985 volgde ik mijn studies aan het Brabants Conservatorium te Tilburg voor piano, koor- en orkestdirectie.
Ik was gedurende 38jaar werkzaam bij Factorium Podiumkunsten te Tilburg als pianodocent en daarnaast verleen ik mijn diensten aan enkele koren: Zang en Vriendschap Oisterwijk, Princenhage’s mannenkoor te Breda en het Lambertuskoor te Etten-Leur.
Sinds 2000 ben ik gastdocent aan het Pedagogisch College nr. 1 te Krasnoyarsk (Siberie) en in april 2018 mocht ik uit handen Tatyana Alekseeva het “Certificate of appreciation” in ontvangst nemen, dat mij door het ministerie van Onderwijs en Cultuur in Siberie werd toegekend.

Sinds 1 augustus 2021 ben ik weer woonachtig in het mooie dorpje Udenhout en heb zitting in de dorpsraad en houdt me daar vooral bezig met de culturele activiteiten die hier (gaan) plaatsvinden.

Daarnaast ben ik bestuurslid van de Stichting Petrusconcerten Oisterwijk. In de prachtige Petruskerk te Oisterwijk organiseert deze stichting een drie a vier concerten per jaar o.a. Matheuspassion van J.S. Bach.

Als actief musicus ben ik beschikbaar voor  workshops, samenspel-activiteiten en culturele presentaties.

Ad Vergouwen

Adres: Slimstraat 42-36

5071 EK Udenhout

06-35317867

email: a.vergouwen@icloud.com
advergouwen@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s