Stacaravan in Terwolde

Ruime stacaravan, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen (stapelbed 1.80). Alles is recent gemoderniseerd, de caravan is te huur vanaf 18 december. De caravan beschikt over centrale verwarming en vaatwasser en is gelegen op een camping aan de IJssel. Prachtige fiets – en wandelomgeving en slechts 8 km van Deventer. De camping beschikt over een zwembad en een uitstekend restaurant met bezorgservice. Honden zijn toegestaan. De huur is inclusief beddengoed en keukendoeken, exclusief handdoeken. Fijn om er tóch even uit de zijn!

Deze gemoderniseerde caravan is geschikt voor een gezin met 2 kinderen en is vanaf heden te huur. Voor info en boeking: email: a.vergouwen@Icloud.com of telefonisch 06-35317867

De Scherpenhof is gelegen aan de IJssel, 1 km van het dorpje Terwolde, Er is zwemgelegenheid en ook voor liefhebbers van de vissport een ideale plek om daar hun sport te bedrijven.
De caravan is een goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, dagrecreatie, stedenbezoek (Deventer,Zwolle en Apeldoorn) en attractieparken, (Apenheul, Julianatoren, Kasteel het Loo).