Luisteren met uitleg


Ik, Ad Vergouwen, musicus/pianist en dirigent ben sinds maart 2016 woonachtig in Hilversum. Al gauw kwamen mijn partner Karin de Ferrante en ik op het idee om mensen, te informeren over muziek.

De eerste stappen zijn succesvol gezet, want inmiddels hebben we presentaties gegeven over de Matthäusspassion en het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach en in 2021 breiden we dat uit, in samenwerking met de Volksuniversiteit Naarden-Bussum, met luisteren en leren over de Johanespassion van J.S. Bach en een luisteravond over het prachtige oratorium “Die Schöpfung” van J. Haydn

De lezingen gaan we houden in de voormalige Luthersekerk aan de Joh. Geradtsweg 17b te Hilversum. Ook te bereiken via de Coehoornstraat 71 in Hilversum.

We zouden het fijn vinden u te mogen begroeten!

Info en aanmelden voor de nieuwe lezingen kan via: http://www.volksuniversiteitnaardenbussum.nl

Ook kunnen onze  “Luister met uitleg” lezingen op andere locaties worden gehouden, dus mocht er van uw kant, beste lezer/es,  interesse zijn, laat het ons weten en vraag naar de voorwaarden.
Ook de door u aangedragen onderwerpen kunnen worden uitgewerkt en gepresenteerd. Ook hier geldt: Laat het ons weten en vraag naar de voorwaarden.

We hopen u gauw te mogen begroeten en daarmee onze passie over muziek met u te delen.

Ad Vergouwen