Luisteren met uitleg


Ik, Ad Vergouwen, musicus/pianist en dirigent ben sinds maart 2016 woonachtig in Hilversum. Al gauw kwamen mijn partner Karin de Ferrante en ik op het idee om mensen graag te informeren over muziek.

De eerste stappen zijn succesvol gezet, want inmiddels hebben we presentaties gegeven over de Matthäusspassion en het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach en in 2020 breiden we dat uit met luisteren en leren over de Johanespassion van J.S. Bach en een luisteravond over “Muziek van alle tijden”

Deze “lezingen” hebben we tot nu toe in de avonduren gehouden op onze eigen verbouwde kantoorlocatie, de voormalige Luthersekerk aan de Joh. Geradtsweg 17b te Hilversum. Ook te bereiken via de Coehoornstraat 78 in Hilversum.

We zouden het ook fijn vinden u te mogen begroeten!

U kunt u aanmelden bij Karin de Ferrante:  karin@deferrante.com of bij mij: Ad Vergouwen: a.vergouwen@Icloud.com / 06-35317867
De entree bedraagt 15,00 euro p.p. inclusief koffie/thee en versnapering

De “luisteren met uitleg” is voor het komende seizoen gepland op:
maandag 30 maart 2020: Johannespassion J.S. Bach, aanvang 19.30 uur

maandag 6 april 2020:         Matthäuspassion J.S. Bach, aanvang 19.30 uur

maandag 11 mei 2020:        Muziek van alle tijden (muziekgeschiedenis met kijk- en       luisterfragmenten.

 

Ook kunnen onze  “Luister met uitleg” lezingen op andere locaties worden gehouden, dus mocht er van uw kant, beste lezer/es,  interesse zijn, laat het ons weten en vraag naar de voorwaarden.
Ook de door u aangedragen onderwerpen kunnen worden uitgewerkt en worden gepresenteerd. Ook hier geldt: Laat het ons weten en vraag naar de voorwaarden.

We hopen u gauw te mogen begroeten en daarmee onze passie over muziek met u te delen.

Ad Vergouwen